Garantie

Hoeveel jaar garantie heb ik?
Wij geven 2 jaar garantie op al onze elektrische artikelen en 1 jaar garantie op al onze niet elektrische artikelen.

Bij verkoop van onze ULTRA XTR Intex zwembaden geven wij ook 2 jaar garantie op niet elektrische onderdelen

Ik wil een garantie claimen, hoe doe ik dit?
Wanneer je schade, mankementen of een defect van een artikel aan ons wilt doorgeven, dan hebben wij in elk geval het ordernummer of factuurnummer nodig. Je kunt contact met ons opnemen via het e-mailadres: info@azzurapool.com

U kan ook altijd rechtstreeks contact opnemen met dienst naverkoop van Intex.
Registreer zeker uw aankoop via www.intex.eu

Intex Service Benelux
Ettenseweg 46
4706PB Roosendaal
Nederland
Tel: +31 (0)165-593939

Repareren jullie ook Intex artikelen?
Wij repareren geen artikelen.

Zwembadrobots met een garantie van 3 jaar!

Alle zwembadrobots, met hun technische verfijning volgens de laatste stand der techniek en indrukwekkende functies, niet te evenaren. Al onze robot artikelen zijn gegarandeerd om u te voorzien van meer vrije tijd wat bijdraagt aan betere kwaliteit in het leven.

Vanwege de geavanceerde en laatste stand der techniek, zijn onze producten uiterst betrouwbaar en vrij van gebreken. En als er een fabricagefout dan wel storing optreedt, dan kunt u rekenen op een garantie dat - met veel producten - veel verder gaat dan het wettelijke minimum.

Wat houdt de garantie in?
De 3-jaar garantie dekt apparaten gekocht van ons toen vergezeld van een kwitantie of een ander document dat de geldigheid van een garantie van 3 jaar bewijst. De 3-jaar garantie eindigt drie jaar nadat het apparaat is aangeschaft. De garantie is geldig voor garantieclaims die zich voordoen binnen het Europese continent.

Een aanspraak op garantie is geldig wanneer het door u aangeschafte apparaat defect is geraakt door een van de onderstaande oorzaken:

 • productiefout en materiaaldefect.
 • directe effecten van elektrische energie als gevolg van aardsluiting, kortsluiting, excessieve toename van de stroomsterkte, overspanning en dergelijke. Niet onder de garantie vallen schade veroorzaakt door invloeden van buitenaf, zoals een indirect flitsen in het circuit of brandschade. Dergelijke buitenaf toegebrachte schade kan worden gedekt onder bepaalde omstandigheden via uw inboedelverzekering.
 • meet-, controle- en veiligheidsvoorzieningen mislukkingen.
 • overdruk uitzondering explosies.
 • implosie en andere gevolgen van onderdruk.
 • gebrek aan water in de stoomketel en andere apparaten.
 • uitbarstingen als gevolg van centrifugale kracht.

Wat valt niet onder de garantie?

 • Slijtage, scheuren en schade aan slijtage gevoelige onderdelen.
 • Schade die geen afbreuk doen aan de technische functionaliteit van het apparaat, zoals krassen en slijtage.
 • Schade of vernietiging als gevolg van opzet of grove nalatigheid handelen of nalaten van de zijde van de koper of andere gebruikers van het apparaat.
 • Schade of vernietiging veroorzaakt door verkeerde installatie / montage, door onjuiste reparaties / aanpassingen door onjuist, niet bedoeld of ongewone gebruik of het schoonmaken van het apparaat - vooral wanneer instructies van de fabrikant niet worden opgevolgd - en bedieningsfouten.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.