Zoutelektrolyse van het zwembad

Scherpe prijzen
Zwembaden, spa’s en toebehoren
Klantendienst na kantooruren

Zoutelektrolyse in zwembaden is een innovatieve techniek die een revolutie betekent in de wereld van het zwembadonderhoud. Als u streeft naar kristalhelder water met minder chemicaliën, is zoutelektrolyse voor uw zwembad de weg vooruit. Deze techniek gebruikt zout, een natuurlijk en milieuvriendelijk alternatief, om uw zwembad schoon en helder te houden.

Benieuwd naar onze zoutelektrolyse zwembad?

Bekijk ons assortiment zwembaden

De efficiënte werking van zoutelektrolyse

Het geheim van zoutelektrolyse ligt in de eenvoudige chemie: het zout in het water wordt omgezet in chloor, dat werkt als een krachtige desinfectant om algen en bacteriën te elimineren. Met correct zwembadonderhoud, inclusief de regulering van de zoutelektrolyse, kunt u een perfecte waterbalans handhaven. Combineer dit met de efficiëntie van een Dolphin-zwembadrobot voor de automatische reiniging van uw zwembad, en u zult meer tijd overhouden om te genieten en minder tijd nodig hebben voor het onderhoud.

Stap over op zoutelektrolyse

Bij Azzura Pool, dé zwembadexpert uit Herentals, begrijpen we dat reiniging en desinfectie een noodzakelijkheid is, maar we geloven ook dat het eenvoudiger kan. Daarom bieden we u de kans om over te stappen op zoutelektrolyse. Met de hulp van onze experts en ons aanbod aan manuele onderhoudsproducten, kunt u de overgang naar een milieuvriendelijk, efficiënt en gezond zwembad vandaag nog beginnen. Geniet van een zorgeloze zwemervaring en bestel uw zoutelektrolysesysteem bij ons.