Houten zwembaden

Scherpe prijzen
Zwembaden, spa’s en toebehoren
Klantendienst na kantooruren

Niets brengt de luxe en charme van een vakantiegevoel in uw tuin zoals houten zwembaden dat doen. Ze stralen een rustieke schoonheid uit en combineren naadloos met de natuurlijke omgeving van uw tuin. Daarnaast biedt hout als materiaal een warme en aangename textuur. Houten zwembaden zijn niet alleen een esthetische aanvulling op uw tuin, maar ook een duurzame en functionele keuze.

Benieuwd naar onze houten zwembaden?

Bekijk ons assortiment zwembaden

Houten zwembaden vindt u bij ons in verschillende stijlen

Er is een ruime keuze aan houten zwembaden in ons assortiment, passend bij elke tuin en elke stijl. Van rustieke Gré-zwembaden die de pure natuurlijke uitstraling van hout benadrukken, tot modernere designs die het hout combineren met andere materialen voor een eigentijdse look. We hebben opbouwzwembaden, ideaal voor wie snel een zwembad wil plaatsen en weer opbergen. Maar ook inbouwzwembaden voor een naadloze integratie in uw tuinlandschap behoren tot ons assortiment.

Duik in het plezier van een eigen zwembad

Is het tijd om uw droom van een eigen zwembad te realiseren? Bij Azzura Pool, dé zwembadexpert uit Herentals, helpen we u graag verder. Bovendien hebben we ook een uitgebreid assortiment manuele hulpmiddelen om uw zwembad in optimale conditie te houden. Wacht niet langer en duik vandaag nog in het plezier van een eigen zwembad!